Tramvai deraiat în Obor, pe linia 5, la intersecția dintre Șoseaua Ștefan cel Mare și Calea Moșilor7Foto© realitatea.net

Tramvai deraiat în Obor, pe linia 5, la intersecția dintre Șoseaua Ștefan cel Mare și Calea Moșilor

, 7 știri, 27 vizualizări

Circulația tramvaielor de pe liniile 10 și 21 a fost blocată după deraiere, a transmis Brândușa Raeceanu, purtătorul de cuvânt al Societății de Transport București (STB). Aceasta a adăugat că echipele de intervenție ale STB au venit la fața locului și intervin pentru repunerea tramvaiului pe șine.

Martorii povestesc că incidentul s-ar fi petrecut după ce o mașină ar fi lovit din spate tramvaiul. "Am auzit că a intrat o mașină, un Fiat roșu, dar nu știu mai mult de atât. A ieșit de pe șine și a intrat în bordura aia. Se și vede practic, dar mai mult nu știu că eram la magazin", ne-a spus o femeie.

Circulația tramvaielor a fost reluată după repunerea pe șine a tramvaiului de pe linia 5, care a deraiat luni pe Șoseaua Ștefan cel Mare. Brândușa Raeceanu a precizat că echipele STB au intervenit pentru repunerea tramvaiului pe șine și că circulația pe liniile 10 și 21 a fost sistată aproape o oră și jumătate.