Un bărbat de 70 de ani a fost prins de oamenii legii în timp ce fura tefonul și portofelul unei femei, în București5Foto© stirileprotv.ro

Un bărbat de 70 de ani a fost prins de oamenii legii în timp ce fura tefonul și portofelul unei femei, în București

, 8 știri, 117 vizualizări

Polițiștii bucureșteni au prins, duminică dimineață, în flagrant și au reținut un bărbat în vârstă de 70 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. El a furat un telefon mobil și un portofel din căruciorul nepotului unei femei de 52 de ani, în timp ce se aflau în magazin. Acesta a fost pus su control judiciar timp de 60 de zile.

„La data menționată, polițiștii Brigăzii de Poliție pentru Transportul Public, acționând pentru prevenirea și combaterea furturilor din buzunare, genți și poșete, în stațiile și mijloacele de transport în comun, au observat un bărbat, al cărui comportament afișat le-a atras atenția.

Astfel, în jurul orei 11.30, bărbatul în vârstă de 70 de ani a fost prins în flagrant, imediat după ce a sustras un telefon mobil și un portofel ce conținea bani și documente personale, din căruciorul nepotului unei femei, în vârstă de 52 de ani, în timp ce se aflau într-un magazin, cu punct de lucru într-o piață din Sectorul 2.