Un bărbat din Botoșani și-a tăiat venele cu flexul după ce a ajuns la concluzia că are cancer, pe baza informațiilor găsite pe internet3Foto© stirileprotv.ro

Un bărbat din Botoșani și-a tăiat venele cu flexul după ce a ajuns la concluzia că are cancer, pe baza informațiilor găsite pe internet

, 6 știri, 29 vizualizări

Bărbatul și-a tăiat venele cu un flex, sâmbătă, după ce i-a lăsat soției sale un mesaj pe telefon, notează publicația locală. Potrivit sursei citate, acesta avea probleme cu colonul și s-a autodiagnosticat cu cancer la colon, după ce a citit pe internet despre simptomele pe care le are.

Sâmbătă, bărbatul a plecat într-o anexă a casei, unde era centrala, să pună lemne pe foc, lăsând femeii un mesaj pe telefon, în care îi transmitea că este o soție bună și îi cerea să îl ierte. Soția a alergat în anexă și l-a găsit într-o baltă de sânge și a chemat imediat ajutor.

„Pacientul a fost găsit în șoc hemoragic. A suferit o sincopă și a fost nevoie de efectuarea de manevre de resuscitare. A fost stabilizat hemodinamic la fața locului, după care a fost transportat imediat la urgențe”, a precizat medicul Carmen Ragoșcă, din cadrul SJA Botoșani.