Un celebru Youtuber a murit la doar 23 de ani. Alex, cunoscut drept Technoblade, suferea de o boală cumplită5Foto1Video© hotnews.ro

Un celebru Youtuber a murit la doar 23 de ani. Alex, cunoscut drept Technoblade, suferea de o boală cumplită

, 6 știri, 45 vizualizări

Lumea gamingului a suferit o nouă pierdere. După decesul lui Brandon Ashur, cunoscut drept „Bashurverse”, cauzat de Covid-19, anul trecut, de data aceasta un alt campion al jocurilor s-a stins din viață. „Technoblade”, pe numele său real Alex, în vârstă de 23 de ani, suferea de o boală cumplită. Anunțul trist a fost făcut de tatăl lui, pe Youtube, printr-un videoclip.

Durere în sufletele celor dragi și ale celor peste 11 milioane de urmăritori pe care îi avea doar pe platforma Youtube. ”Technoblade”, pe numele său real Alex, s-a stins din viață la vârsta de 23 de ani. Tânărul, campion la un joc de tip sandbox și survival, suferea de o boală cumplită. Fanii i-au adus și omagii virtuale.

Alex și-a pus amprenta în mediul online, mai ales pe platforma Youtube. A strâns peste 11 milioane de urmăritori și posta videoclipuri în care se filma în timp ce se juca Minecraft. Dar puțini au știut că, de fapt, „Technoblade” se lupta cu o boală cumplită, și anume cancerul.