Un magician de 23 de ani i-a lăsat fără replică pe jurații iUmor. Delia: „Cum a făcut asta? A fost o premieră!“4Foto© a1.ro

Un magician de 23 de ani i-a lăsat fără replică pe jurații iUmor. Delia: „Cum a făcut asta? A fost o premieră!“

, 4 știri, 24 vizualizări

Episodul 9 de audiții „iUmor” va fi presărat cu momente incredibile, create de concurenții care au intrat în cursa pentru marele premiu al show-ului. Printre aceștia se numără un magician de 23 de ani îi va lăsa fără replică pe Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo cu un truc care reprezintă o premieră pe scena emisiunii de umor.

Născut în Timișoara, Emanuel Cica locuiește într-un oraș din Italia și a revenit în țară special pentru a participa la iUmor. „Am făcut diverse show-uri de magie în Italia și acum am venit pentru că este visul meu: să arăt aici, în țara mea, ce pot să fac“, a mărturisit iluzionistul de 23 de ani.

Întrebat de magicianul Robert Tudor care este cel mai spectaculos număr pe care îl are în palmares, concurentul a spus: „Cel pe care l-am pregătit pentru audițiile iUmor. O să fie un număr tare rău de tot și sunt sigur că nu a mai făcut nimeni chestia asta“.

Eu cred că este un om foarte periculos, dar ne-am distrat, a fost extraordinar
Cheloo,
Cine e Emanuel Cica, magicianul care a impresionat la „iUmor”. Delia:…