Un medic de la spitalul din Urlați i-a cusut în picior unui tânăr mânerul de frână de mână de la bicicletă și l-a trimis acasă15Foto© jurnalul.ro

Un medic de la spitalul din Urlați i-a cusut în picior unui tânăr mânerul de frână de mână de la bicicletă și l-a trimis acasă

, 19 știri, 45 vizualizări

Mădălin a suferit un accident de bicicletă pe data de 7 iulie. Imediat a fost transportat la Spitalul Orășenesc Urlați, unde a fost preluat de medicul de gardă.

Tânărul spune că avea două găuri în picior, așa că medicul l-a cusut și l-a trimis acasă.

”S-a uitat la rana de la picior, mi-a făcut un antitetanos, apoi m-a cusut și pansat. Mi-a spus să mă duc acasă și să revin a doua zi pentru schimbarea pansamentului. Când am ajuns acasă mă simțeam rău, iar prin pansament curgea sânge. Amețeam, nu puteam sta în picioare.

A doua zi am fost la spital, unde m-a văzut alt medic. Acesta mi-a schimbat pansamentul și mi-a spus că nu-i place umflătura din zona rănii și să pun gheață. Apoi, o dată la două zile am fost la spital să mă panseze, iar pe 18 iulie mi-au scos firele. Mi-au dat rețetă să cumpăr Nurofen și să iau antibiotic timp de 7 zile” susține pacientul.