Un om de afaceri din Bihor oferă recompensă 100.000 de euro, ca să afle cine i-a dat foc mașinii sale, un Porsche de lux5Foto© romaniatv.net

Un om de afaceri din Bihor oferă recompensă 100.000 de euro, ca să afle cine i-a dat foc mașinii sale, un Porsche de lux

, 5 știri, 12 vizualizări

Afaceristul bihorean Mihai Borciu a anunțat, marți, că oferă o recompensă de 100.000 de euro pentru a afla numele celui care a comandat incendierea autoturismului său, scrie cotidianul local Bihoreanul.

Săptămâna trecută, autoturismul Porsche al lui Borciu a fost incendiat. Atacatorii l-au stropit cu benzină, i-au dat foc și apoi au fugit. Incendiul a fost observat rapid și stins înainte să ajungă pompierii, distrugând doar o parte din plafon și o aripă a mașinii.

Într-un mail transmis redacției Bihoreanul, Borciu spune că „întâmplarea este adevărată” și aduagă: „ofer recompensă 100.000 euro oricui îmi oferă informații care duc la identificarea celui care a îndrăznit să atenteze la un bun de-al meu”, inclusiv a persoanei trimise să pună în executare comanda. „Îl asigur că nu va avea nicio repercusiune din partea mea sau a organelor de poliție”, adaugă afaceristul din Sântandrei.