Un tânăr student la medicină, cu o boală gravă, s-a sinucis sărind de la etajul al treilea al spitalului unde era internat3Foto© romaniatv.net

Un tânăr student la medicină, cu o boală gravă, s-a sinucis sărind de la etajul al treilea al spitalului unde era internat

, 4 știri, 140 vizualizări

Potrivit informațiilor obținute, Vlad se afla internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași, unde fusese supus unei intervenții chirurgicale. Colegii săi au dezvăluit că tânărul a fost diagnosticat cu o afecțiune gravă a colonului, cunoscută sub numele de megacolon, iar după operație i s-a aplicat o colostomă, o pungă colectoare.

„Este o tragedie cumplită. Vlad era un tânăr plin de viață și entuziasm, iar vestea că suferea de o boală gravă a fost copleșitoare pentru el. Nu ne putem imagina prin ce chinuri a trecut și ce l-a determinat să recurgă la un astfel de gest extrem”, a declarat unul dintre colegii săi pentru presa locală.

Incidentul tragic s-a produs în luna aprilie, însă a fost adus recent în atenția publică. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Sf. Spiridon, dr. Diana Cimpoeșu, a confirmat că tânărul a fost găsit în curtea spitalului după ce a căzut în gol de la etajul trei.