Unde se va deschide primul magazin Primark din România8Foto© libertatea.ro

Unde se va deschide primul magazin Primark din România

, 10 știri, 29 vizualizări

Primark, retailerul internațional de modă, cunoscut pentru prețurile mici cu care operează, va deschide oficial primul magazin în România. Unitatea va fi localizată în în centrul comercial ParkLake, din București, iar deschiderea urmează să aibă loc la finalul acestui an, anunță reprezentanții companiei.

Noul magazin va marca intrarea Primark pe cea de-a patra piață central și est europeană, după inaugurarea magazinelor sale din Slovenia, Polonia și Republica Cehă din ultimii ani, unde formula unică a brandului de modă, articole pentru casă și produse de frumusețe la prețuri convenabile s-a dovedit extrem de populară.

„Suntem încântați de progresul planurilor noastre de extindere și de intrarea în premieră pe piața din România unde am rezervat un spațiu deosebit într-un centru comercial popular din estul Bucureștiului. Reacția clienților din regiunea ECE la marca Primark a fost extrem de favorabilă și ne dorim foarte mult să continuăm această extindere. Sperăm ca românii să ne poată trece pragul înainte de sfârșitul acestui an”, a declarat Paul Marchant, CEO Primark.