Virgil Guran, liderul PNL Dâmbovița, despre Congresul partidului4Foto© rfi.ro

Virgil Guran, liderul PNL Dâmbovița, despre Congresul partidului

, 10 știri, 33 vizualizări

Virgil Guran îl susține pe Ludovic Orban la Congresul PNL din 25 septembrie. Liderul senatorilor liberali, președinte al PNL Dâmbovița, spune că președinții de filiale se tem că s-ar putea să se inventeze anumite probleme pentru unii dintre ei.

Virgil Guran: Există de regulă în România, din păcate, a existat un obicei să se mai implice și... hai să zicem anumiți oameni care dețin informații reale sau ireale, oameni care mai încearcă să forțeze nota. Cu alte cuvinte, după cum vedeți, mai apar în această perioadă președinți de organizații cărora li se scoate câte un dosar vechi-vechi sau chiar ceva nou și pueril deocamdată. Există această temere că se implică și anumite organisme care nu au ce căuta în această competiție politică.

V.G.: Este posibil la un moment dat și acest lucru, dar într-adevăr, acest lucru trebuie probat. Eu cred că mai mult, Ludovic a atras atenția că nu trebuie să se întâmple ceea ce trebuie să recunoaștem că în România s-a mai întâmplat în trecut și că nu este bine în momentul de față să se întâmple. Deocamdată nu am văzut să aibă probleme deosebite anumiți președinți de județe, dar se tot vehiculează această idee. Sper să rămână la statutul de discuții și nu ceva concret. Ar fi păcat pentru democrația României.