Vremea 24 ianuarie - Intensificari puternice de vant in Muntenia si Oltenia - Temperaturile revin la normalul perioadei - Unde va ninge4Foto© observatornews.ro

Vremea 24 ianuarie - Intensificari puternice de vant in Muntenia si Oltenia - Temperaturile revin la normalul perioadei - Unde va ninge

, 7 știri, 31 vizualizări

Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi variabil în nord-vestul și centrul țării și mai mult noros în rest. Trecător și pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, sub formă de ploaie și lapoviță în Banat, Crișana și pe litoral și predominant ninsori în Moldova, Oltenia, Muntenia și în partea continentală a Dobrogei.

Izolat se va forma polei, iar pe suprafețe mici vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 6 grade, iar cele minime între -8 și 2 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali până în jurul valorii de -11 grade.

Presiunea atmosferică va scădea în principal dinspre nord și dinspre nord-est, însă la valori relativ mari - de regim anticiclonic.