Zarug revine în culisele transforming show-ului cu Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe AntenaPLAY4Foto© a1.ro

Zarug revine în culisele transforming show-ului cu Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe AntenaPLAY

, 4 știri, 31 vizualizări

Spoilerele CANCAN.RO revin și în sezonul 19 al show-ului „Te cunosc de undeva!”, difuzat la Antena 1. Așa cum v-a obișnuit și în sezonul trecut, site-ul nr. 1 din România urmează să scoată la iveală câștigătorii galelor deja filmate ale show-ului de la A1. Deși emisiunea încă nu este difuzată pe post, vă prezentăm, în exclusivitate absolută, câștigătorii primelor două episoade ale show-ului-fenomen „Te cunosc de undeva!”.

În scurt timp, emisiunea „Te cunosc de undeva!”, difuzată la Antena 1, urmează să apară pe post cu un nou sezon. Așa cum s-a întâmplat pe parcursul sezonul 18 al show-ului, CANCAN.RO urmează să dezvăluie, în exclusivitate, perechile câștigătoare ale galelor filmate și nedifuzate încă pe post.

Acestea fiind spuse, sursele CANCAN.RO informează că Damian Drăghici și Cristina, partenera sa, sunt cei care s-au aflat pe prima poziție a clasamentului în prima ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva!” – sezon 19. În aceeași măsură, ruleta „a ținut” cu perechea formată din Anca Țurcașiu și Jean Gavril, făcându-i astfel să pună mâna pe premiul săptămânal al episodul cu numărul doi.