Andre Agassi și Steffi Graf vin în România - Evenimentul la care vor participa și prețurile biletelor13Foto2Video© libertatea.ro

Andre Agassi și Steffi Graf vin în România - Evenimentul la care vor participa și prețurile biletelor

, 14 știri, 19 vizualizări

Agassi și Graf vor juca în premieră în fața publicului din România, alături de alți doi invitați speciali care urmează să fie anunțați în scurt timp de către organizatori.

Primele 1000 de bilete la meciul demonstrativ de tenis au fost puse deja în vânzare și pot fi achiziționate la prețuri de Early Bird. Alături de ele, sunt disponibile, tot la preț redus, doar zece bilete în zona VIP.

Patrick Ciorcilă, organizatorul Sports Festival a spus într-o declarație de presă: „Evenimentul pregătit anul acesta este cel mai mare din portofoliul nostru de până acum. Avem în teren doi jucători care au câștigat 30 de titluri de Grand Slam împreună și amândoi au stabilit recorduri greu de egalat: Andre Agassi și Steffi Graf. Această ediție va fi de neuitat. Am ridicat ștacheta foarte mult, dar publicul din România merită să aibă oportunitatea de a vedea legendele sportului care ne-au făcut să visăm”.