Halep revine în fața fanilor, într-un meci demonstrativ cu Andrei Pavel, Andre Agassi și Steffi Graf8Foto1Video© observatornews.ro

Halep revine în fața fanilor, într-un meci demonstrativ cu Andrei Pavel, Andre Agassi și Steffi Graf

, 15 știri, 38 vizualizări

Simona Halep va face parte din evenimentul de tenis organizat în cadrul Sports Festival, conform anunțului recent făcut de către organizatori. Dubla campioană de Grand Slam se va alătura astfel celorlalți mari jucători, Steffi Graf și Andre Agassi, într-un meci-eveniment programat pe 15 iunie, în cadrul celei de-a 5-a ediții a Sports Festival de la Cluj-Napoca.

Aceasta va reprezenta prima apariție a Simonei în fața fanilor români pe terenul de tenis după o pauză de doi ani, având ultimul meci oficial la US Open 2022. Ultima oară când a evoluat într-o competiție oficială în România a fost la Transylvania Open 2021, ajungând până în finală, însă turneul s-a desfășurat cu ușile închise.

Indiferent de rezultatul apelului pe care Halep îl are în derulare la TAS în cazul suspendării primite de la ITIA, participarea ei la acest eveniment anunță un moment special și emoționant la Cluj. În cazul ridicării suspendării, Simona ar putea sărbători împreună cu publicul român. În caz contrar, ea va primi susținerea directă a fanilor, susținere pe care a primit-o până acum prin mesaje și pe social media.