Cabinet stomatologic în ajutorul persoanelor cu dizabilități© bzi.ro

Cabinet stomatologic în ajutorul persoanelor cu dizabilități

, 4 știri, 15 vizualizări

Potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES, cabinetul stomatologic va furniza gratuit servicii stomatologice complete la înalte standarde pentru toate categoriile de persoane fără venituri și asigurări medicale. Accesul pacienților cu dizabilități la serviciile cabinetului se va face în urma analizării dosarului medical și social de către o comisie interdisciplinară.

Dr. Vlad Romanescu, manager medical Policlinica Socială Baba Novac, a precizat că a decis ca, începând din acest an, să deschidă un nou departament de stomatologie în Policlinica Baba Novac, datorită cererii mari, dar și pentru 'a întinde o mână de ajutor persoanelor cu dizabilități'.

'Ne dorim totodată să dezvoltăm parteneriate durabile cu alte asociații și fundații active în susținerea persoanelor cu dizabilități și care să poată conta pe noi pentru ceea ce ne dorim a fi cele mai bune condiții disponibile în acest moment pentru această categorie de pacienți', a afirmat directorul executiv al fundației, Cristiana Mateoiu.