Cine sunt concurenții Te cunosc de undeva! sezonul 20. Când are loc premiera transforming show-ului de la Antena 14Foto© libertatea.ro

Cine sunt concurenții Te cunosc de undeva! sezonul 20. Când are loc premiera transforming show-ului de la Antena 1

, 6 știri, 7 vizualizări

8 echipe de artiști au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, show ce va avea premiera pe 17 februarie, de la 20.00, la Antena 1. Ilona și Ristei, Emi și Cuza, Connect-R și SHIFT, Jo și Liviu, Eliza și Zarug, Barbara și Bella, Alexia și Dima și Paula și Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoții de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totală și totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniștea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câștigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta țintim cel puțin locul doi!”, dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: „Sunt foarte buni toți! Se anunță un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!”.