Corpul adolescentului dispărut în apele râului Prut a fost găsit fără viață4Foto© stirileprotv.ro

Corpul adolescentului dispărut în apele râului Prut a fost găsit fără viață

, 4 știri, 24 vizualizări

Joi după-amiază, trupul neînsuflețit al adolescentului în vârstă de 16 ani, care dispăruse la începutul săptămânii în apele râului Prut, în localitatea Santa Mare, a fost găsit la aproximativ 18 kilometri în aval de locul unde i-au fost găsite obiectele personale. Conform informațiilor furnizate de ISU Botoșani, corpul neînsuflețit al adolescentului a fost observat de către scafandri la suprafața apei, blocat în vegetația din apropierea malului.

”Timp de patru zile, pompierii botoșăneni au depus toate eforturile pentru găsirea acestuia. La misiunea de căutare au participat în total peste 60 de salvatori, fiind alocate autospeciale de intervenție cu bărci de la Detașamentul de Pompieri Botoșani și Garda de Intervenție Ștefănești, echipaje de prim ajutor medical, cărora li s-au alăturat scafandrii de la ISU Botoșani, ISU Iași și ISU Neamț”, a precizat ISU.

Conform sursei citate, căutările pe apă au fost efectuate neîncetat cu cele trei ambarcațiuni, însă s-au dovedit extrem de dificile din cauza debitului mare de apă și a curenților foarte puternici.