Cunoscutul hairstylist oradean Cornel Mailat a fost gasit mort in casa! Ce ipoteze ia in calcul politia5Foto© realitatea.net

Cunoscutul hairstylist oradean Cornel Mailat a fost gasit mort in casa! Ce ipoteze ia in calcul politia

, 8 știri, 77 vizualizări

Cornel era proprietarul unui salon de frumusețe destinat exclusiv îngrijirii părului, numit JEF, care se afla în centrul municipiului Oradea. Multe cliente de-ale lui erau din rândul VIP-urilor orașului. Totodată, Cornel era formator în cadrul „En Vogue School of Style” unde îi învăța pe cei interesați secretele meseriei.

Una dintre cele mai vechi cliente ale sale, fosta moderatoare TV Mihaela Bar, acum organizatoare de evenimente, a scris un mesaj despre el. „22 de ani, atat am petrecut împreună, cel puțin o dată pe săptămână. Ai fost unul din cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit…puțin prea bun pentru lumea asta. Am poze și povești cu tine pentru o viață.

Am râs și am plâns în hohote împreună, am călătorit, am iubit, am cântat, ne-am rugat, am suferit… Mereu îți spuneam ca eu sting becul la tine, dar nu mă gândeam ca se va stinge atât de repede pentru tine… M-ai îmbrățișat și mi-ai spus ca s-ar putea să fie pentru ultima oară, ca niciodată nu se știe ce ne așteaptă… “Ceartă-mă Miha, ca numai de la tine accept”… asta îmi sună în cap non stop.