Jucătoarele române de tenis revin pe teren, după trei luni de pauză© rfi.ro

Jucătoarele române de tenis revin pe teren, după trei luni de pauză

, 4 știri, 27 vizualizări

Ți-a fost dor să vezi un meci de tenis? Miercuri a început, la Cluj, primul turneu din România după trei luni de pauză. Cu reguli stricte și fără public, șase nume cunoscute  ale tenisului românesc  joacă într-un  turneu amical.

Timp de patru zile, Irina Begu, Irina Bara, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian, Georgia Crăciun și Miriam Bulgaru se vor lupta pentru marele premiu, iar tu le poți urmări online. Câștigătoarea va primi un premiu de 10.000 de dolari și va avea șansa să joace într-un meci demonstrativ de dublu mixt cu Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil. Turneul va respecta regulile de distanțare, iar jucătoarele nu vor mai da mâna la finalul partidelor, ci își vor atinge rachetele.

„Avem șase jucătoare foarte bine cotate din Doubles WTA, cele mai bune românce de la ora actuală. Vom avea un super meci amical cu Simona Halep, Marius Copil și Horia Tecău, alături de câștigătoarea competiției . Din păcate nu putem permite accesul publicului. Va fi o competiție  sistem turneu în care vor fi câte două grupe de trei jucătoare, cele mai bune două jucătoare din fiecare grupă merg în semifinale, iar după finală va urma acest super meci cu Simona Halep”, a precizat  managerul Turneul Winners Open, Patrik Ciorcilă.