Liga Studenților a sesizat CNCD, după ce Cristian Tudor Popescu i-a comparat pe pelerinii de la Iași cu teroriștii Hamas4Foto© romaniatv.net

Liga Studenților a sesizat CNCD, după ce Cristian Tudor Popescu i-a comparat pe pelerinii de la Iași cu teroriștii Hamas

, 9 știri, 76 vizualizări

Cristian Tudor Popescu a fost reclamat la CNCD de Liga Studenților Iași, după ce, în cadrul emisiunii „Cap la cap”, realizată și difuzată online de Recorder, „i-a comparat pe pelerinii creștini ortodocși care s-au închinat la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva cu teroriștii sinucigași care se aruncă în aer și omoară oameni cu credința că vor întâlni în viața de apoi 72 de fecioare”, arată Liga Studenților.

CTP: Stați că nu am spus elementul cel mai… care duce la martiri, cu oameni care se aruncă în aer cu ușurință, ca să fie teroriști sinucigași, martiri, pentru că îi așteaptă 72 de fecioare acolo, mai mult sau mai puțin virgine, dar cu ochi frumoși. Cu ochi frumoși, că asta m-a frapat, așa scrie acolo la sfânta scriptură musulmană, că trebuie să fie cu ochi frumoși.

Dacă te așteaptă cu 72 de fecioare, vin și carne de orice fel acolo… nu? Parcă îți vine așa să îți pui o centură cu explozibil și să te duci să te arunci în aer. Cam așa arată și la evrei, și la musulmani, mă rog, la mozaici, și la musulmani moartea.