Mihai Bendeac rupe tăcerea despre bătaia cu Cheloo. Ce s-a întâmplat, de fapt, în culisele emisiunii iUmor4Foto© libertatea.ro

Mihai Bendeac rupe tăcerea despre bătaia cu Cheloo. Ce s-a întâmplat, de fapt, în culisele emisiunii iUmor

, 4 știri, 20 vizualizări

Mihai Bendeac a vorbit pentru prima dată despre presupusul conflict pe care l-ar fi avut cu Cheloo, juratul de la „iUmor”.

„Mi-e teamă că voi începe să reacționez într-un fel dubios sau relativ violent cu următoarea ocazie în care cineva mă mai întreabă de ce am plecat de la iUmor. Aproape că nu există o zi în care să nu mă lovesc de această întrebare. Indiferent ce aș face, oriunde aș merge, se găsesc persoane care să mă întrebe în legătură cu această chestiune, lucru care a început să mă deranjeze visceral. Ciudat este faptul că, fiind implicat într-un proces, nu pot răspunde la întrebare. Tot ce pot să va spun este că speculațiile apărute în presă nu au NICIUN fel de legătură cu realitatea“, mărturisește el.

El neagă și zvonurile care au apărut în spațiul public: „Ba chiar a apărut un tâmpit care a susținut sus și tare că are el informații cum că aș fi plecat în mod intempestiv pentru că numitul Cătălin Ștefan Ion, cunoscut publicului larg drept Cheloo, m-ar fi bătut. Nici mai mult nici mai puțin decât că m-ar fi bătut!