Mihai Bendeac, sentiment unic: Parcă eram hipnotizat. Est foarte rar acest sentiment3Foto© a1.ro

Mihai Bendeac, sentiment unic: Parcă eram hipnotizat. Est foarte rar acest sentiment

, 4 știri, 26 vizualizări

Un număr de magie le va aduce zâmbetul pe buze juraților mâine searã, de la 20:00, în cadrul celei mai noi ediții iUmor, de la Antena 1. Spaniolul Mario Lopez este magician și și-a descoperit talentul în urmã cu 10 ani, când fãcea trucuri pe stradă. Totul s-a schimbat însã acum 4 ani, când a început să țină spectacole mari de magie în toată lumea.

Cheloo a fost impresionat de cât umor a putut să aibă concurentul folosindu-se doar de un pachet de țigări. “Mario Lopez, cu jumătate de pachet de țigări, a reușit să ne înveselească. Regretăm că este unul dintre numerele bune de la iUmor, pentru că noi ne-am obișnuit cu răul și nu ne simțim confortabil în momentul când cineva vine și ne întrerupe starea de apăsare”, a declarat amuzat juratul.

Și Mihai Bendeac a fost tulburat de numărul de magie: “Cât timp a fost pe scenă, nu m-am gândit la nimic altceva, parcă eram hipnotizat. Are capacitatea extraordinară de a nu prezenta un număr, ca și cum apare cineva în fața ta și dacă tot e acolo, face ceva senzațional. E foarte tare sentimentul acesta și este foarte rar!”.