Mihai Morar și Cătălin Ghigea sunt gazdele Formula 1 în Universul Antena4Foto© jurnalul.ro

Mihai Morar și Cătălin Ghigea sunt gazdele Formula 1 în Universul Antena

, 4 știri, 4 vizualizări

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio din România, gazda matinalului de la Radio ZU  și realizatorul unuia dintre cele mai de succes podcasturi românești – Fain și simplu, Mihai Morar a acceptat provocarea de a se alătura fenomenului Formula 1 în România. Omul cu mii de ore vorbite în direct, pasionat de mașini, Mihai Morar va fi vocea care va explica pe înțelesul publicului larg spectaculoasa competiție Formula 1, alături de specialistul Cătălin Ghigea.

„Misiunea mea, ca fan al Formulei 1, este aceea de a explica pe înțelesul tuturor ce se întâmplă cu acest fenomen, iar misiunea noastră, a celor care facem parte din acest spectacol grandios, este să aducem Formula 1 în România la nivelul la care este ea peste tot pe glob.

Îmi doresc ca acest sport să redevină popular la noi, așa cum era când eram eu copil; când am plâns la moartea lui Senna, când am suferit pentru Schumacher până a luat titlul cu Ferrari. Atunci Formula 1 era efectiv viața noastră, trăiam fiecare cursă și fiecare premiu la intensitate maximă.