Nicole Cherry și Juno, transformare uluitoare în Charlie Chaplin: „Unul dintre cele mai grele momente din istoria cinematografiei“4Foto© a1.ro

Nicole Cherry și Juno, transformare uluitoare în Charlie Chaplin: „Unul dintre cele mai grele momente din istoria cinematografiei“

, 4 știri, 17 vizualizări

Juno și Nicole Cherry au creat scene memorabile în ziua filmării pentru cea mai nouă gala Te cunosc de undeva! Ruleta i-a provocat cu o referință complexă și complicată, iar ei au reușit să își depășească limitele în fața celor cinci jurați. Cristi Iacob a spus despre momentul primit de cei doi că „este unul dintre cele mai grele momente din istoria cinematografiei“.

Emoțiile și lacrimile nu au fost prezente doar la masa juriului, ci și în rândul celorlalți concurenți, mai ales după ce WRS a dezvăluit care este povestea ce îl leagă de Juno, pe care îl consideră fratele lui mai mic.

Discursul câștigătorului Te cunosc de undeva din sezonul 18, dar și momentele celor opt perechi, telespectatorii le pot vedea sâmbătă, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.