Sorin Cârțu se implică în scandalul de rasism de la Craiova - Viitorul: „Pentru mine, De Nooijer e un negru frumușel, nu ca alții”3Foto1Video© sport.ro

Sorin Cârțu se implică în scandalul de rasism de la Craiova - Viitorul: „Pentru mine, De Nooijer e un negru frumușel, nu ca alții”

, 7 știri, 23 vizualizări

Bancu mi-a spus că nu e nimic adevărat. Dați-mi voie să-l cred pe Bancu, nu pe Anghel, care a fost surescitat tot meciul și l-a înjurat și pe arbitru. Sunt atâtea imagini și se poate observa dacă Bancu a zis ceva. Eu nu cred că au fost acele discuții. Era arbitrul de rezervă care putea auzi asta, era și observatorul de joc.

Văd că i se face un proces lui Bancu. Pentru mine, De Nooijer e un negru frumușel, mie îmi e simpatic, nu ca alții. Să facă cine vrea investigație. E foarte important ce s-a scris în raportul de joc al observatorului, apoi sunt și arbitrii”, a declarat Sorin Cârțu la Pro X.

Întrebat despre incident, pe Nicușor Bancu l-a pufnit râsul și a negat orice replică rasistă pe care i-ar fi putut spune-o lui Bradley de Nooijer.