Un barbat din Suceava s-a trezit cu o datorie la banca de 37.800 de lei, dupa ce a sunat la un numar de telefon gasit pe Facebook5Foto© realitatea.net

Un barbat din Suceava s-a trezit cu o datorie la banca de 37.800 de lei, dupa ce a sunat la un numar de telefon gasit pe Facebook

, 7 știri, 49 vizualizări

Bărbatul a fost păcălit cu o sumă mare de bani după ce a răspuns unui anunț fals de pe Facebook care promitea câștiguri prin cumpărarea de acțiuni la Romgaz, scrie monitorulsv.ro.Acesta a pierdut 3.750 lei și s-a trezit cu un credit bancar de 37.800 lei.

Ela povestit polițiștilor că, în luna septembrie 2023, a văzut pe Facebook un anunț prin care se oferea oportunitatea investirii în societatea respectivăși a apelat numărul de telefon din anunț, ocazie cu care a discutat cu o persoană ce s-a recomandat a fi de la Romgaz.

A acceptat apoi să investească suma de 1.250 lei, după care a fost contactată telefonic, de către o altă persoană, ce s-a recomandat a fi din partea aceleiași societății, aceasta solicitându-i bărbatului depunerea a încă 2.500 lei la un ATM, pentru a putea retrage câștigul inițial. Bărbatul din Vadu Moldovei s-a deplasat în Suceava și a depus suma de 2.500 lei.