VIDEO SuperLiga: Universitatea Craiova, victorie grea în fața Voluntariului13Foto© sport.hotnews.ro

VIDEO SuperLiga: Universitatea Craiova, victorie grea în fața Voluntariului

, 17 știri, 5 vizualizări

Oltenii au început perfect meciul de la Craiova: bară Crețu în minutul 2 și gol Baiaram în minutul 7. Ilfovenii au egalat după numai un minut, prin Dumiter, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Elevii lui Dică au pus presiune pe gazde, au cerut un penalti în minutul 24, la un duel al lui Carnat cu Bancu, și au reușit să egaleze în minutul 54, tot după un penalti.

Dumiter a fost faultat în careu de portarul Laurențiu Popescu și Robert Popescu a egalat pentru Voluntari. Golul victoriei craiovene a fost înscris în minutul 84 de Maldonado, cu o lovitură de cap. Jucătorul hondurian abia intrase pe teren, în minutul 82.

Mekvabishvili a trecut pe lângă gol pe final de meci, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalti în minutul 90+6, când Carnat a simulat că a fost lovit în careu de portarul craiovean. După analiza VAR, arbitrul a anulat decizia și CS Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1. În clasament, craiovenii au 42 de puncte și au urcat pe locul 4, în vreme ce FC Voluntari este pe 14, cu 27 de puncte.