Angajată la o firmă de curierat, reținută după ce a comandat cu nume fals colete și le-a sustras de la depozit© adevarul.ro

Angajată la o firmă de curierat, reținută după ce a comandat cu nume fals colete și le-a sustras de la depozit

, 4 știri, 33 vizualizări

O angajată a unei firme de curierat din Târgoviște a fost prinsă în timp ce comanda colete cu nume false, furând bunuri în valoare de 57.000 de lei. Tânăra de 21 de ani este acum cercetată pentru furt, înșelăciune și fals informatic, după o percheziție efectuată de poliție.

"La data de 3 octombrie a.c., pentru administrarea probatoriului într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt, înșelăciune și fals informatic, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște - Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la o tânără, de 21 de ani, din comuna Ocnița. În urma percheziției, polițiștii au descoperit mai multe bunuri necesare pentru întărirea probatoriului administrat", precizează IPJ Dâmbovița.

Din investigațiile efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada 29 iunie - 3 iulie, bănuita, în timp ce ar fi fost angajată a unei societăți comerciale de curierat, cu punct de lucru în municipiul Târgoviște, ar fi comandat de pe diferite site-uri mai multe colete, folosind nume fictive, pe care, ulterior, le-ar fi sustras din depozitul societății.