Aproape 400 de români care lucrau pe vase de croazieră din America de Nord au revenit în țară2Foto© bzi.ro

Aproape 400 de români care lucrau pe vase de croazieră din America de Nord au revenit în țară

, 7 știri, 165 vizualizări

Aproape 400 de cetățeni români care lucrau pe vase de croazieră din America de Nord au revenit în țară, vineri, din Barbados. Ei au ajuns până acolo cu o navă, iar din Barbados s-au îmbarcat într-o cursă aeriană charter.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE), în 22 mai, au revenit în țară 394 de cetățeni români și 20 de cetățeni străini, membri de familie ai cetățenilor români (un cetățean al Saint Vincent și Grenadine, doi cetățeni ai Ungariei, un cetățean al Republicii Filipine, un cetățean al Republicii Mauritius, un cetățean al Republicii Orientale a Uruguayului, un cetățean al Republicii Arabe Egipt, un cetățean al Trinidad și Tobago, doi cetățeni ai Republicii Peru, un cetățean al Republicii Federative a Braziliei, un cetățean al Republicii Africa de Sud, un cetățean al Federației Ruse, un cetățean al Republicii Liban, doi cetățeni ai Statelor Unite Mexicane, doi cetățeni ai Indiei, un cetățean al Georgiei, un cetățean al Republicii Honduras).

Cetățenii repatriați lucrau în calitate de personal navigant pe mai multe vase de croazieră, în zona Americii de Nord și a Caraibilor.