Betty Salam, eliminată de la Asia Express 2024. Ce nu s-a văzut la televizor în legătură cu ea și soțul ei10Foto© bzi.ro

Betty Salam, eliminată de la Asia Express 2024. Ce nu s-a văzut la televizor în legătură cu ea și soțul ei

, 10 știri, 14 vizualizări

Betty Salam a fost eliminată de la AsiaAsiaAsia Express 2024, în urma confruntării pentru ultima șansă, după cea de-a doua săptămână. Fiica lui Florin Salam și soțul ei au ajuns la ore bune distanță față de ceilalți concurenți. Totodată, Betty Salam s-a și accidentat din prima zi de participare la reality-show.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au participat la cursa pentru ultima șansă alături de Adi Nartea și Cosmin Vîjeu și de Ioana State și Mane Voicu. Fiica lui Florin Salam și soțul acesteia au ajuns ultimii, la ore bune distanță față de ceilalți concurenți. Totemul a fost roșu, astfel că cei doi au părăsit emisiunea, potrivit Cancan.

Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, au fost eliminați de la Asia Express în ediția difuzată miercuri, 11 septembrie. Cei doi au participat la cursa pentru ultima șansă și au ajuns ultimii la Irina Fodor, iar totemul a fost roșu. Încă din prima zi în Thailanda, fiica lui Florin Salam s-a accidentat la picior, motiv pentru care s-a descurcat mai greu la îndeplinirea probelor. Totuși, se pare că în spatele plecării sale există și un alt motiv care nu s-a văzut la televizor.