Care este starea de sănătate al lui Irinel Columbeanu după ce s-a infectat cu noul coronavirus16Foto© cancan.ro

Care este starea de sănătate al lui Irinel Columbeanu după ce s-a infectat cu noul coronavirus

, 20 știri, 30 vizualizări

Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi Gabor, a fost depistat pozitiv la noul coronavirus. Acesta a fost dus la Spitalul Ilfov, după ce a solicitat ajutorul medicilor de pe Ambulanță.

Pentru CIAO, Irinel Columbeanu a confirmat faptul că s-a infectat cu noul coronavirus. Mai mult decât atât, bărbatul a lăudat promptitudinea spitalelor și profesionalismul doctorilor. De asemenea, Irinel Columbeanu a mărturisit faptul că virusul chinezesc este real și ”este foarte pervers și înșelător”.

“Confirm! Bafta unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat, până la urmă soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși, chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de Covid 19, ceea ce din punct de vedere al imunității se consideră a avea același efect. Virusul există și este foarte pervers și înșelător, noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!”, a spus, în exclusivitate pentru Ciao.ro, Irinel Columbeanu.