Coasta Californiei este lovită de trei zile de valuri uriașe, chiar și de 12 metri. Localnicii sunt înspăimântați3Foto© stirileprotv.ro

Coasta Californiei este lovită de trei zile de valuri uriașe, chiar și de 12 metri. Localnicii sunt înspăimântați

, 5 știri, 17 vizualizări

Valurile masive și inundațiile de coastă fac ravagii pentru a treia zi în multe dintre comunitățile de pe coasta Californiei, unde condițiile extreme au pus vieți în pericol, mașinile au fost pur și simplu măturate de ape, iar câțiva privitori entuziasmați au fost răniți, relatează CNN.

Valurile neobișnuit de mari – care se ridică adesea la peste 6 metri – au determinat închiderea plajelor de-a lungul coastei californiene și au trimis perdele distrugătoare de apă peste mai multe străzi, case și standuri comerciale de pe plajă.

În comitatul Ventura, grav afectat, valurile au trecut peste diguri și au împins mașinile parcate în josul străzii și în intersecții importante, blocând calea celor chemați să intervină, a declarat căpitanul pompierilor Brian McGrath. Inundațiile dintr-un hotel local au făcut, de asemenea, pagube în toate camerele de la parterul acestuia, a spus el.