CTP, reacție dură: Nu pot să-l mai privesc pe Djokovic, jucând tenis4Foto© libertatea.ro

CTP, reacție dură: Nu pot să-l mai privesc pe Djokovic, jucând tenis

, 5 știri, 48 vizualizări

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a declarat, vineri, după decizia guvernului australian de a anula viza lui Novak Djokovic, că tot ceea ce s-a întâmplat are consecințe grave pentru tenis.

„Nu pot să-l mai privesc jucând tenis, chiar dacă sunt gazetar și ar trebui să-mi fac meseria. E o chestiune umană. E vorba de un model pe care-l reprezintă oameni pe nivelul de notorietate al lui Novak Djokovic, la nivel planetar, pentru tinerii jucători, pentru sportivi, pentru oameni în general. Gândiți-vă câte gesturi josnice, condamnabile a comis el în această perioadă”, a comentat CTP, la Digi24.

CTP: „Consecințele pentru tenis sunt foarte grave”

„N-am eu de unde să știu ce se va întâmpla în continuare. Această decizie e ciudat că vine atât de târziu, ea ar fi trebuit de câteva zile să fie pronunțată. Consecințele pentru tenis sunt foarte grave. Faptul că numărul 1 mondial – în acest moment probabil jucătorul cel mai bun din toate timpurile, Novak Djokovic – a avut un astfel de comportament, asta impietează asupra sportului, asupra imaginii tenisului în lume.