Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Elwira Petre și Simona Pungă, intrare spectaculoasă în ținute impecbile10Foto© a1.ro

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Elwira Petre și Simona Pungă, intrare spectaculoasă în ținute impecbile

, 10 știri, 150 vizualizări

Jean Gavril și Ana Maria Ion au dansat superb pe gheață în noua ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022, unde au pregătit o coregrafie care a avut la bază o piesă celebră a anilor ΄90 - 2000. Cei doi par să fie mai pregătiți ca niciodată să câștige premiul cel mare.

Jean Gavril și Ana Maria Ion s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special. „Nu-mi văd viața departe de gheață. Sunt una dintre cele mai bune patinatoare din România. Condițiile erau precare unde patinam înainte. Însă pasiunea și iubirea pentru gheață a câștigat. Visul meu e doar să patinez și atât, să-mi întrec limitele”, spune Ana Maria Ion despre cauza pentru care ea și Jean Gavril dansează.

„Săptămâna asta vreau să luăm 35 de puncte, cel puțin. Eu am crezut că nu poți că patinezi pe așa ceva. Trebuie să scoatem un dans bun dintr-o piesă de genul”, au spus cei doi coechipieri în cadrul repetițiilor din această săptămână.