Daniel a alergat 1400 de kilometri de la Bucuresti la Munchen pentru a ajunge la meciul nationalei. Povestea inedita a suporterului roman4Foto© realitatea.net

Daniel a alergat 1400 de kilometri de la Bucuresti la Munchen pentru a ajunge la meciul nationalei. Povestea inedita a suporterului roman

, 4 știri, 72 vizualizări

Este pentru a doua oară când Daniel întreprinde o astfel de aventură, prima fiind în 2016, când a alergat până în Franța pentru Campionatul European.

Pornind de la Stadionul „Ștefan cel Mare” din București, Daniel a ajuns în fața Munich Fussball Arena în 25 de zile, după ce a traversat diverse regiuni și a întâlnit numeroși oameni impresionați de determinarea sa. Fan devotat al echipei Dinamo, el a declarat pentru frf.ro: „Ai nevoie de o doză de curaj ca să duci la bun sfârșit o asemenea călătorie.

S-ar putea să ai și probleme, am avut și eu glezne umflate, probleme cu tibia, dar astea sunt probleme medicale pe care le poți întreține cu un pic de kineto, masaj, niște medicamente. Dar mental, în fiecare dimineață trebuie să te trezești și să ai un plan.”