Marcel Ciolacu va asista la meciul Slovacia - România de la Euro 2024. Premierul a călătorit spre Frankfurt la clasa economic5Foto© puterea.ro

Marcel Ciolacu va asista la meciul Slovacia - România de la Euro 2024. Premierul a călătorit spre Frankfurt la clasa economic

, 8 știri, 23 vizualizări

Pronosticul lui Marcel Ciolacu pentru meciul RomâniaSlovacia. Prim-ministrul României  a oferit acest pronostic în timpul unei plimbări prin centrul orașului Frankfurt, unde va avea loc partida dintre România și Slovacia. „Batem cu 2-0 și eu zic că va fi băgat astăzi Florinel Coman și va marca”, a spus Marcel Ciolacu pentru GSP.

Dacă pronosticul premierului se va adeveri, România ar putea câștiga Grupa E, ceea ce ar reprezenta o performanță remarcabilă pentru echipa antrenată de Edi Iordănescu. Aceasta ar depinde și de rezultatul meciului dintre Belgia și Ucraina, unde un egal sau o înfrângere a „diavolilor roșii” ar favoriza România. Câștigarea grupei ar oferi României un adversar mai abordabil în optimile de finală, posibil Slovenia sau Olanda. Dacă România termină pe locul doi, ar întâlni Franța, iar locul trei ar aduce confruntări dificile cu Anglia sau Spania.

Tot miercuri, premierul a postat și un mesaj e Facebook: „Succes, băieți! Astăzi ne calificăm!”.

Premierul a fost foarte optimist și implicat, chiar purtând un tricou personalizat cu numele său și numărul 12, pozând alături de fani români!