Daniel Pavel a plecat de la Kanal D și a semnat cu Pro TV, unde va prezenta din nou „Survivor”5Foto© libertatea.ro

Daniel Pavel a plecat de la Kanal D și a semnat cu Pro TV, unde va prezenta din nou „Survivor”

, 7 știri, 9 vizualizări

Survivor România revine la Pro TV, postul care a renunțat în urmă cu cinci ani la show din cauza audienței. Surpriză de proporții, odată cu formatul a ”migrat” la postul gazdă al emisiunii și  Daniel Pavel.

Nimeni altul decât prezentatorul show-ului ce, în ani trecuți, a dus audiențe record postului Kanal D, reușind să întreacă pe orarul de difuzare Pro TV ori Antena 1. Daniel Pavel a preluat postul de gazdă a concursului Survivor România de la sezonul 2, iar telespectatorii l-au îndrăgit imediat, fiind parte din imaginea emisiunii.  De unde și procesul de curtare a sa de către Pro Tv.

”Pentru mine, «Survivor România» reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. E un privilegiu pentru să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, declara Daniel Pavel, în urmă cu ceva timp.