David Popovici și-a dezvăluit planurile după retragere: „Sunt două businessuri, e nevoie și de ajutorul statului”7Foto© stirileprotv.ro

David Popovici și-a dezvăluit planurile după retragere: „Sunt două businessuri, e nevoie și de ajutorul statului”

, 9 știri, 13 vizualizări

”Sunt două business-uri pe care aș vrea să le fac după ce mă retrag: Mi-ar plăcea să existe la noi în țară, nu știu cât e de posibil să vină din domeniul privat toate fondurile, e nevoie și de ajutorul statului, un centru de dezintoxiare real, pentru că nu avem un centru și un program real, pentru cei cu adicții grele sau ușoare, fie că e vorba de jocuri de noroc, băutură, droguri.

Mi-ar plăcea să mă ocup de așa ceva, să ajut, e foarte important, nu se vorbește mai deloc la noi în țară, și sunt foarte mulți oameni afectați. Cei mai mulți pleacă din țară pentru astfel de dependențe, pentru că sunt centre mai bune în Europa, dar nu toată lumea are fonduri.

Și mi-aș mai dori să avem cât mai puțin copii înecați la mare în fiecare an. Mi-ar plăcea să am bazinul meu, fundația mea, sî învăț copiii să înoate, să știe să nu se înece, să se poate duce la mare, la ștrand și părinții să nu stea cu stresul că îi ia un val", a declarat David Popovici.