Europa League: Meciul cu Rennes este o finală pentru Lazio (Simone Inzaghi)© wwwb.agerpres.ro

Europa League: Meciul cu Rennes este o finală pentru Lazio (Simone Inzaghi)

, 4 știri, 19 vizualizări

Meciul de joi cu Rennes, de la Roma, este o finală pentru Lazio, a estimat antrenorul Simone Inzaghi, a cărui echipă a fost învinsă de CFR Cluj (1-2) în prima etapă a fazei grupelor Europa League, scrie TuttoMercatoWeb.

"Mâine (joi - n. r.) este pentru noi o finală și de obicei jucăm bine finalele. Venim după înfrângerea în România și i-am avertizat pe băieții mei. Va fi important să obținem un rezultat contra unei echipe foarte puternice și organizate", a afirmat Inzaghi, printre ai cărui elevi este și fundașul Ștefan Radu.

"Am spus-o în ajun, este o grupă complicată. CFR Cluj, echipa din urna a patra, jucase deja 14 meciuri în acest sezon și a fost eliminată din Liga Campionilor de Slavia Praga, pe care am văzut-o împotriva lui Inter că este puternică. Rennes și Celtic au istoria de partea lor. Francezii au învins-o pe PSG în Supercupă (Rennes a câștigat de fapt finala Cupei Franței în fața lui PSG, pe care a învins-o și în debutul actualei ediții de campionat - n. r.). Avem toate șansele să ne calificăm", a declarat Inzaghi.