George Burcea s-a întors acasă la Andreea Bălan! Imaginile care i-au înduioșat pe fani5Foto© cancan.ro

George Burcea s-a întors acasă la Andreea Bălan! Imaginile care i-au înduioșat pe fani

, 6 știri, 212 vizualizări

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor noi detalii de culise din divorțul anului! Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe, Ella și Clara, care, cu siguranță, vor rămâne în grija mamei. Probabil va urma un proces lung, în urma căruia se va stabili și ce pensie alimentară va plăti actorul pentru micuțe. Până în momentul, în care lucrurile se vor așeza în ordine, cei doi au încercat să stabilească, de comun acord, un program de vizitare al fetițelor. Se pare însă că fostul soț al vedetei ar încerca să fugă de responsabilității.

Andreea Bălan a anunțat, recent, că imediat ce autoritățile vor renunța la măsurile adoptate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, va depune actele de divorț. O sursă din anturajul fostului cuplu a dezvăluit suma exactă pe care acesta o va plăti pentru cele două fiice ale sale: Ella și Clara.

„Cel mai probabil, el va plăti o pensie alimentară de 900 lei pentru ambele fetițe. Asta înseamnă 30% din salariul mediu. De asemenea, el va putea să o ia pe Ella în weekenduri, dar nu și pe Clara, decât după ce aceasta va împlini vârsta de 2 ani. Pentru că este prea mică pentru a înțelege situația, micuța nu își va petrece noaptea într-o altă casă. George o va putea vizita și o va scoate în parc, însă o va aduce înapoi. Copilul nu poate fi scos din mediul lui, este prea mic”, a declarat un apropiat al celor doi.