Gigi Becali îl vrea pe Constantin Budescu vârf la FCSB2Foto© libertatea.ro

Gigi Becali îl vrea pe Constantin Budescu vârf la FCSB

, 7 știri, 25 vizualizări

“Eu vreau un jucător care a mai jucat la noi și vreau să joace vârf. Am luat 2 milioane și jumătate pe el. Nu găsesc în România un vârf. Singurul care mi-ar mai plăcea e Omrani, dar nu ne putem atinge de el. Budescu ar arăta bine la noi dacă ar fi vârf. El nu muncește, nu aleargă și mă enervez dacă îl văd pe alt post. El poate să vină la noi doar vârf, pe alt post nu are loc, pentru că la noi e muncă, muncă, muncă”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Dani Coman, președintele Astrei, nu crede însă în vorbele lui Gigi Becali: “Orice jucător este de vânzare, dar mă așteptam sincer să apară înaintea meciului cu FCSB că vor să-l transfere pe Valentin Gheorghe, pe Gabi Tamaș, nu pe Constantin Budescu. Nu cred că se pune problema ca Budescu să ajungă la FCSB. Dacă voia FCSB, îi alegea pe ei înainte să vină la Astra. El întotdeauna s-a simțit bine la Astra”.

FCSB a încasat 2,5 milioane de euro pe Constantin Budescu în 2018, la transferul la Al Shabab. Ulterior, fotbalistul s-a întors în Liga 1, în august 2019, la Astra.