Hackerii iranieni au trimis informații furate despre campania lui Trump unor persoane asociate cu campania lui Biden© antena3.ro

Hackerii iranieni au trimis informații furate despre campania lui Trump unor persoane asociate cu campania lui Biden

, 7 știri, 23 vizualizări

Biroul Directorului de Informații Naționale, FBI și Agenția pentru Securitate Cibernetică și Securitate a Infrastructurii au transmis, într-o declarație comună, că, la sfârșitul lunii iunie și începutul lunii iulie, hackeri iranieni „au trimis e-mailuri nesolicitate persoanelor asociate atunci cu campania președintelui Biden, care conțineau un fragment preluat din materiale furate, nepublice din campania fostului președinte Trump, ca text în e-mailuri”.

Reprezentanții instituțiilor precizează că nu există niciun indiciu că personalul lui Biden a răspuns vreodată acestor e-mailuri. Un oficial de campanie a declarat pentru CNN că „materialul nu a fost folosit”.

Informația a fost confirmată de un purtător de cuvânt al vicepreședintei Kamala Harris, acum candidată democrată la alegerile prezidențiale, acesta precizând că „câteva persoane au fost vizate pe e-mailurile lor personale”.