Horoscop săptămâna 11 - 17 martie 2024. Zodiile care trebuie să fie atente la fiecare pas, săptămâna care urmează© adevarul.ro

Horoscop săptămâna 11 - 17 martie 2024. Zodiile care trebuie să fie atente la fiecare pas, săptămâna care urmează

, 5 știri, 23 vizualizări

Luna în Taur vine și ea la pachet cu o mare binecuvântare: oferă posibilitatea reconectării cu prezentul, mai ales în cazul nativilor care trăiesc în trecut și care nu au depășit anumite traume. Acum a venit momentul vindecării și se va face trecerea spre o nouă etapă. Pe 14 martie, Luna se mută în Gemeni, aducând un plus de entuziasm în sfera profesională. Multe semne zodiacale vor avea idei noi, cu ajutorul cărora vor reuși să își depășească nivelul actual. Asta înseamnă că vor trece printr-o săptămână a evoluției, plină de încercări și reușite.

Bucuria tuturor se accentuează pe 17 martie, când Soarele în Pești formează o conjuncție cu Neptun în Pești. Da, chiar și tu, indiferent de zodie, vei simți că astrele s-au aliniat în favoarea ta și vei vedea că inspirația îți crește.

Tot în ultima zi a săptămânii, Luna se mută în Rac, arătându-le nativilor cât de important este schimbul de ajutor. Dacă oferi sprijin celor din jur, dă-ți voie să primești înapoi măcar jumătate.