Marcel Ciolacu, premierul României, a spus că nu se măresc taxele4Foto© puterea.ro

Marcel Ciolacu, premierul României, a spus că nu se măresc taxele

, 9 știri, 17 vizualizări

Premierul Marcel Ciolacu a venit, marți, cu o promisiune pentru investitorii străini. Șeful Executivului a precizat că nu vor fi mărite taxele! Marcel Ciolacu, premierul României, a declarat marți că vine cu o promisiune în fața investitorilor străini, și anume că nu se măresc taxele nu se va ieși cu niciun milimetru din coordonatele financiare stabilite cu Comisia Europeană! Declarația a fost făcută la AmCham CEO Business Forum.

”Am venit astăzi în fața dumneavoastră alături de cei mai importanți miniștri ai Guvernului României, pentru că avem un obiectiv comun: să stabilim ce avem de făcut împreună pentru ca firmele dumneavoastră să aibă un profit cât mai mare în acest an și în viitor. Dacă dumneavoastră câștigați mai bine în România, economia țării va avansa, iar statul va avea resurse să ducă mai multe fonduri în infrastructură, sănătate și educație”, a spus premierul în discurs.

Marcel Ciolacu a ținut să mai precizeze că la finalul acestui calendar electoral, România va respinge demagogia și populismul. El a precizat că simplificarea calendarului electoral prin comasarea alegerilor și devansarea scrutinului prezidențial dă României șansa de a-și proteja viitorul economic și a-și continua marile proiecte de investiții. A vorbit despre cinci obiective de investiții strategice.