Moarte violentă pentru o tânără care a căzut în gol 4 etaje prin casa liftului. Ce s-a întâmplat5Foto1Video© romaniatv.net

Moarte violentă pentru o tânără care a căzut în gol 4 etaje prin casa liftului. Ce s-a întâmplat

, 5 știri, 97 vizualizări

O tânără de 25 de ani a avut parte de un sfârșit tragic, după ce a căzut în gol cu liftul din blocul în care stătea alături de familie, în Italia.

Tânăra lucra la câteva pensiuni din Italia și era responsabilă de curățenie, locuind într-un bloc cu patru etaje. O simplă chemare a liftului i-a adus sfârșitul duminică seara, 30 iunie. Clelia Ditano a apăsat pe buton ca să cheme liftul, dar cabina nu a urcat la etajul patru, unde ea se afla, rămânând la etajul unu. Tânăra a deschis ușa, fără să-și dea seama ce se întâmplă și a căzut în gol, prăbușindu-se la 15 metri.

Impactul i-a fost fatal Cleliei, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Pompierii au mers de urgență în locul în care s-a produs nefericitul eveniment pentru a recupera trupul neînsuflețit al tinerei. În urma incidentului, a fost deschis un dosar penal, iar oamenii legii încearcă să clarifice cauzele care au produs accidentul.