Nicolae Mitrea, zis Șacalul, se afla sub control judiciar când le-a ucis pe Delia și Denisa. Detalii năucitoare din anchetă5Foto© stirileprotv.ro

Nicolae Mitrea, zis Șacalul, se afla sub control judiciar când le-a ucis pe Delia și Denisa. Detalii năucitoare din anchetă

, 5 știri, 29 vizualizări

Soțul uneia dintre ele îi anunțase dispariția, dar, polițiștii - spune el - nu l-ar fi luat în serios. Astăzi a fost confirmată și informația potrivit căreia, „Șacalul” era în atenția autorităților înainte să comită prima crimă.

Nicolae Mitrea se afla sub control judiciar când le-a ucis pe Delia și Denisa. Instanța care a dispus măsura este Judecătoria Tulcea, într-un dosar în care „Șacalul” fusese trimis în judecată pentru furtul unei mașini - în ziua de Moș Nicolae, anul trecut - dar și pentru conducere fără permis și refuz de recoltare probe biologice. În acest dosar, inițial, Mitrea a fost cercetat în arest preventiv.

Dan Ștefănescu, prim procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea: „Măsura ulterior a fost prelungită și ulterior înlocuită cu măsura arestului la domiciliu și în cele din urmă cu control judiciar la data de 14 iunie 2024. Urmare a pedepsei aplicate am declarat apel având termen de judecată la data de 25.09.2024”