Noi dezvăluiri în cazul celor 3 copilași morți în București. Mama nu ar fi fost acasă în momentul izbucnirii incendiului, ci…8Foto© observatornews.ro

Noi dezvăluiri în cazul celor 3 copilași morți în București. Mama nu ar fi fost acasă în momentul izbucnirii incendiului, ci…

, 10 știri, 31 vizualizări

În data de 31 ianuarie, trei frățiori au murit în urma izbucnirii unui incendiu în sectorul 5 al Capitalei. Cu toate că inițial mama lor a susținut că era acasă, ulterior a afirmat contrariul. Unde se afla, de fapt, femeia, în timpul tragicului eveniment.

Trei frați de 2, 3 și 6 ani și-au pierdut viața după ce patul lor a ars mocnit, în ultima zi a lunii ianuarie. Mama acestora le spusese anchetatorilor că se afla la locul faptei în momentul cu pricina, însă mai apoi a recunoscut că era în cu totul alt loc. Răspunsurile femeii au fost de la început vagi, dându-le de furcă oamenilor legii, care au încercat ore întregi să facă o legătură între informațiile primite.

Până seara târziu au fost audieri în cazul copilașilor găsiți fără suflare într-o locuință din București. Ei n-au mai avut aer, după ce patul lor a ars mocnit. Conform primelor declarații ale părintelui, femeia s-ar fi trezit prea târziu ca să mai poată face ceva în cazul copiilor săi.