Noi schimbări la ProTV! Cine e prezentatoarea care revine la pupitrul știrilor, după doi ani de pauză4Foto© stirileprotv.ro

Noi schimbări la ProTV! Cine e prezentatoarea care revine la pupitrul știrilor, după doi ani de pauză

, 5 știri, 21 vizualizări

Jurnalista Monica Dascălu, nume cu vechime, revine la Știrile Pro TV, începând de astăzi, 23 septembrie, de la ora 13.00. Jurnalista revine după o absență de doi ani, timp în care a fost în concediu de maternitate și s-a concentra pe familie și creșterea celor doi copii, anunță postul de televiziune.

„Revin la Știrile Pro TV cu multă bucurie și entuziasm, deoarece aici, în echipa știrilor, am crescut și am evoluat atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Am descoperit multe resurse interioare care m-au ajutat în tot ceea ce am realizat. Deși am lipsit aproape doi ani, am rămas în legătură cu o parte dintre colegi, iar pe alții i-am reîntâlnit pe teren, la filmări.

Oriunde am fost, am întâlnit români din țară și din străinătate care mi-au transmis că abia așteaptă să mă revadă. Toate aceste întâlniri m-au ținut conectată, într-o oarecare măsură, cu lumea televiziunii”, a spus Monica Dascălu.