Prin ce a trecut un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”5Foto© romaniatv.net

Prin ce a trecut un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”

, 7 știri, 36 vizualizări

Christian Grossi, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de travel de peste Ocean, a fost printre pasagerii care au suportat în aceste zile căldura infernală de pe aeroportul Otopeni.

„Momentan zbor din România și mă aflu în aeroport. Vedeți ce este pe fața mea? Este transpirație. De ce? Pentru că acesta este cel mai prost aeroport din Europa. Iubesc această țară, chiar o iubesc, iubesc România, dar asta… Uitați-vă la asta. Sunt oameni care stau pe scări, eu stau pe scări, nu sunt locuri și înăuntru sunt vreo 95 de grade, în Celsius sunt 35-37 grade, în interiorul aeroportului. Uitați, puteți să vedeți această domnișoară își face aer, domnișoara de aici își face aer, acea domnișoară își face și ea aer”, a spus Christian Grossi, vlogger american.

Influencerul nu este la prima vizită în țara noastră: „Vin pentru a șasea oară în România și am parte de aceeași experiență de fiecare dată, în aeroportul din București. Uitați-vă la tricoul meu, vedeți transpirația? Transpir prin tricou. Nu veniți niciodată pe aeroportul din București”, adaugă Christian Grossi, vlogger.