Sapte persoane rănite, dintre care trei sunt în stare gravă, după ce un tren a doborât mai mulți stâlpi de electricitate, în Vâlcea4Foto© libertatea.ro

Sapte persoane rănite, dintre care trei sunt în stare gravă, după ce un tren a doborât mai mulți stâlpi de electricitate, în Vâlcea

, 7 știri, 70 vizualizări

Șapte persoane care se aflau la locul unui accident rutier, produs luni, 4 iulie, la Călimănești, au fost rănite, trei fiind în stare gravă, după ce au fost lovite de câțiva stâlpi de electricitate doborâți de un tren, au anunțat reprezentanții ISU Vâlcea, într-un comunicat preluat de Agerpres. Accidentul s-a petrecut în apropiere de stația CFR Păușa. Trenul a agățat un stâlp care fusese lovit, în prealabil, de un TIR.

„În cădere, stâlpul fiind cu fire de electricitate pe el a angrenat alți doi stâlpi. În momentul trecerii trenului, se efectuau cercetări pentru primul accident, astfel că în zonă se aflau mai multe persoane. Trenul și-a continuat deplasarea, însă, din căderea stâlpilor, au rezultat mai multe victime care lucrau la fața locului”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

Au intervenit un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ, care au preluat trei dintre victime, aflate în stare gravă. Ceilalți patru oameni răniți au primit îngrijiri medicale la fața locului.